Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: از جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت استان اصفهان حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به صورت رایگان بیمه شدند و خدمات درمانی خود را از طریق نظام ارجاع پی می‌گیرند. برآورد می‌شود کمتر از ۱۰۰ هزار نفر فاقد پوشش بیمه درمانی باشند که جزو دهک‌های پایین جامعه محسوب نمی‌شوند.

محمدحسین صفاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود جمعیت استان اصفهان درحال حاضر حدود پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر باشد که از این تعداد یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان اصفهان هستند و طبق نظر صندوق بیمه سلامت همگانی طی سال‌های ۹۱ و ۹۳، برآورد می‌شود درحال حاضر کمتر از ۱۰۰ هزار نفر فاقد پوشش بیمه درمانی باشند که جزو دهک‌های پایین جامعه محسوب نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اطلاعات و داده‌های اقشار پایین جامعه توسط وزارت رفاه در اختیار بیمه سلامت قرار گرفت و برهمین اساس با اجرایی شدن طرح پوشش همگانی بیمه سلامت برای اقشار ضعیف جامعه طی هفته‌های اخیر، ۱۷۰ هزار نفر در استان اصفهان که فاقد پوشش بیمه درمانی بودند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

بیمه سلامت دارای پنج صندوق بیمه است

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه بیمه سلامت به طور کلی دارای پنج صندوق بیمه است، ادامه داد: یکی از صندوق‌های بیمه سلامت، صندوق بیمه کارکنان دولت است که حق بیمه از حقوق افراد کسر و به حساب سازمان ریخته می‌شود، دیگر صندوق بیمه سلامت، صندوق بیمه سایر اقشار است که شامل طلاب، ایثارگران و خانواده شهدا، دانشجویان، افراد تحت پوشش بهزیستی و افرادی است که کارکنان دولت نیستند. در این صندوق، هر قشر دستورالعمل جداگانه دارد و حق بیمه را پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه حدود ۱۸۵ هزار نفر در استان اصفهان عضو صندوق سایر اقشار بیمه سلامت هستند، تصریح کرد: صندوق بیمه روستاییان از سایر صندوق‌های بیمه سلامت است که حدود ۵۲۳ هزار نفر در استان اصفهان را تحت پوشش دارد. این صندوق برای روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر اختصاص دارد و در این بخش‌ها افراد فاقد پوشش بیمه درمانی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

صفاری اضافه کرد: بیمه‌شدگان صندوق بیمه ایرانیان بیمه سلامت، جزو هیچ‌یک از گروه‌های اعلام شده نیستند و شغل آزاد دارند. این افراد حق بیمه تأمین اجتماعی هم پرداخت نمی‌کنند و تمایل دارند توسط بیمه سلامت بیمه شوند؛ که با مشارکت در پرداخت حق بیمه، بیمه شده صندوق بیمه ایرانیان محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به صندوق بیمه سلامت همگانی، گفت: افراد ساکن در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت که جزو اقشار ضعیف جامعه محسوب می‌شوند، جزء کارکنان دولت نیستند همچنین جزو صندوق سایر اقشار قرار نمی‌گیرند و توان مالی برای پرداخت حق بیمه ندارند، به صورت رایگان در صندوق بیمه همگانی، بیمه می‌شوند.

۷۷۶ هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه همگانی بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه قبل از اجرایی شدن طرح پوشش همگانی بیمه سلامت برای اقشار ضعیف جامعه حدود ۶۰۶ هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه همگانی بیمه سلامت بودند، اظهار کرد: با اضافه شدن ۱۷۰ هزار نفر، درحال‌حاضر حدود ۷۷۶ هزار نفر عضو صندوق بیمه سلامت همگانی هستند.

وی با بیان اینکه از جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت استان اصفهان حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند و خدمات درمانی خود را از طریق نظام ارجاع می‌گیرند، افزود: طرح پوشش همگانی بیمه سلامت برای اقشار ضعیف جامعه در کل کشور اجرایی شد و طبق دستور رئیس‌جمهور حدود شش میلیون نفر در کل کشور که جزو دهک‌های پایین جامعه محسوب می‌شدند، به صورت رایگان بیمه شدند.

پزشک خانواده در سیستم نظام ارجاع

صفاری ادامه داد: در سیستم نظام ارجاع افراد دارای پزشک خانواده هستند و در بخش سرپایی به پزشک خانواده خود مراجعه می‌کنند. در صورتی که مشکل فرد توسط پزشک خانواده حل نشود، بنابر تشخیص پزشک بیمار به سطوح بالاتر ارجاع داده و توسط متخصص ویزیت می‌شود.

وی با بیان اینکه بیمار در موارد اورژانسی نیازی نیست که حتماً به پزشک خانواده مراجعه کند و می‌تواند خود به بیمارستان‌های دولتی مراجعه کند، تصریح کرد: بیمه سلامت ۹۰ درصد از تعرفه پرداختی بیمه‌شدگان در بخش بستری را تقبل می‌کند و ۱۰ درصد پرداختی از جیب بیمار صورت می‌گیرد؛ البته این موضوع که ۹۹ درصد هزینه‌های بستری افراد تحت پوشش کمیته امداد، توسط بیمه پرداخت شود هم در دست بررسی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه ۷۰ درصد هزینه‌های پرداختی با تعرفه دولتی در بخش سرپایی برعهده بیمه سلامت است، اضافه کرد: افراد بیمه شده رایگان باید از سیستم ارجاع اقدام کنند اما بیمه‌شدگانی که حق بیمه پرداخت می‌کنند، می‌توانند در بخش سرپایی به هر پزشکی که تمایل دارند، مراجعه کنند.

اقدامات برجسته بیمه سلامت در دوره سیزدهم

وی با اشاره به تحولات رخ داده در خدمات بیمه سلامت طی دولت سیزدهم، گفت: با اجرایی شدن پوشش همگانی بیمه سلامت برای اقشار ضعیف جامعه، شش میلیون نفر در کل کشور به طور رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند که اقدامی جهادی بود. همچنین حدود شش ماه است که تا ۹۰ درصد هزینه‌های ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت است و این اقدام نیز اقدامی جدید محسوب می‌شود.

صفاری با اشاره به سومین اقدام برجسته بیمه سلامت، ادامه داد: پزشک خانواده شهری مطب‌دار در شهرهایی با جمعیت بالاتر از ۲۰ هزار نفر در دسترس بیمه‌شدگان صندوق بیمه همگانی است. پزشک در ارتباط با فرد، ثابت است و سعی می‌شود پزشک منتخب نزدیک به محل سکونت فرد باشد؛ البته خود بیمه شده در انتخاب پزشک خود مختار است. بیمه‌شدگان صندوق سلامت همگانی می‌توانند با کد دستوری #۱۶۶۶* از نام، آدرس و تلفن پزشک خانواده خود مطلع شوند.

افزایش سطح رضایت با افزایش پوشش بیمه‌ای در بخش خصوصی

وی با بیان اینکه سه اقدام صورت گرفته مذکور مختص دولت سیزدهم و همگی به سمت شکل‌گیری نظام ارجاع است، اظهار کرد: با توجه به دید دولت، در صورتی که پوشش بیمه‌ای در بخش خصوصی افزایش یابد، سطح رضایت جامعه از خدمات دریافتی در نظام سلامت نیز افزایش می‌یابد و این اقدام در صورت دیده شدن بودجه‌ای مناسب برای بیمه‌ها، میسر خواهد شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه پرداخت‌ها در بخش خصوصی با تعرفه‌های دولتی حساب می‌شود اما افراد تعرفه بخش خصوصی را پرداخت می‌کنند، خاطرنشان کرد: باید به سمت کاهش پرداخت از جیب مردم در بخش سلامت پیش رفت؛ شخص رئیس‌جمهور نیز همین دیدگاه را دارند و امید است که این هدف میسر شود.

کد خبر 580189

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت رایگان بیمه سلامت ایرانیان بیمه سلامت همگانی نسخه الکترونیک بیمه سلامت بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت پوشش بیمه سلامت ایرانیان پوشش همگانی بیمه سلامت خدمات غیرحضوری بیمه سلامت صندوق بیمه سلامت روستاییان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تحت پوشش بیمه سلامت فاقد پوشش بیمه درمانی میلیون و ۳۰۰ هزار نفر صندوق بیمه همگانی صندوق بیمه سلامت صورت رایگان پزشک خانواده سلامت همگانی پایین جامعه جامعه محسوب هزار نفر یک میلیون نظام ارجاع بیمه شدگان بخش خصوصی حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت